Bejelentés


Eladó lakás Békásmegyeren Ezt látni kell!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A lakás Békásmegyer hegy felőli oldalán, a környék egyik legjobb utcájában, a Zsirai Miklós utcában található. A házsor a Róka-hegy lábánál fekszik, Békásmegyer-Ófalu szomszédságában. Rendben tartott lépcsőházban taláható, melyet a lakók biztonságának érdekében kamerával szereltek fel. Ugyancsak köztéri kamerával felszerelt a ház előtt található szabadtéri parkoló is.

A lakás az I. emeleten található, így nemcsak a két lifttel, hanem lépcsőn is könnyen elérhető. Ugyanakkor a liftek eléréséhez más lakóházakkal ellentétben nem kell lépcsőkön felmenni, ami a babakocsival közlekedők, idősek számára nagy könnyebbség. A lakás vízórás, alapterülete 51 m2, a 2 szoba közül a nagyobbik parkettás, a kisebbik laminált padlós. A többi helyiség (étkező, konyha, fürdőszoba, külön WC) járólapos.
A lakás nyugati tájolású, így a két szoba és a konyha is világos.

Mi szerettünk itt lakni, de májusban megszületett harmadik gyermekünk és immáron kinőttük ezt a lakást. Ha elnyerte tetszését és megvásárolja, reméljük Ön, Önök is jól fogják érezni itt magukat!


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!